Treeniryhmät

 

Treeniryhmissä harjoitellaan golfin eri osa-alueita viikottaisessa opetuksessa. Ryhmässä on 4-6 pelaajaa ja harjoituspaikka jaetaan kahden pelaajan kesken. Harjoitusten sisällöt vaihtelevat ja välillä vuorotellaan lyöntivuoroa rangella ja välillä puolet tunnista toteutetaan omatoimisesti opettajan suunnittelemilla harjoitteilla lähipelialueella, jolloin puolet ajasta harjoitellaan rangella opettajan yksilöllisessä ohjauksessa.

Kaikkiin ryhmiin voi tulla eri tasoisia pelaajia, sillä painotamme opetuksissamme yksilöllisyyttä. Muokkaamme harjoituksia kunkin pelaajan omaa taitotasoa vastaavaksi.

 

Opetuksia järjestetään marraskuusta maaliskuun loppuun Malmin golfhallin aukioloaikoina. Voit osallistua opetuksiin jaksoissa tai osallistua kaikkiin opetuksiin läpi talven, jolloin saat parhaan mahdollisen valmistautumisen tulevan kesän peleihin.

Yhden jakson hinta: 139 € / 4 kertaa

5 jaksoa: 599€ / 20 kertaa

4 jaksoa: 499 € / 16 kertaa

3 jaksoa: 399 € / 12 kertaa

Huom! Alennus on henkilökohtainen.

Jos haluat ilmoittautua koko talvelle tai useampaan jaksoon, sinun tulee ilmoittautua kaikkiin jaksoihin erikseen. Tällöin voit ostaa 3-5 kerran jakson Pre paid-ostona varausjärjestelmästämme, jonka jälkeen voit varata itsellesi sopivimmat jaksot. Voimme tehdä tämän tarvittaessa myös puolestasi. Voit ilmoittautua opetuksiin myös sähköpostitse osoitteeseen: opetus@greengolfschool.com

Hinnat sisältävät opetuksen lisäksi harjoituspaikkamaksun.

JAKSOT 2019:

1. jakso (28.10-24.11)

2. jakso (25.11-22.12)

3. jakso (6.1-2.2)

4. jakso (3.2-1.3)

5. jakso (2.3-29.3)

Käyttämättömiä opetuksia ei voi korvata, mutta voit luovuttaa harjoituskerran jollekin toiselle, jos olet estynyt osallistumaan opetukseen.

 

Opettajat tekevät matkoja talven aikana, jolloin toiset opettajat tuuraavat tarvittaessa. 

 

Vinkki: Tilaa uutiskirjeemme sivun alareunasta, niin kuulet opetuksistamme ensimmäisten joukossa.

 

 

YHTEISTYÖSSÄ
MEILLÄ KÄY

© 2016-2017 JEAH GOLFKOULUT