Heini Haapala

Heini on opettanut ja valmentanut golfia yli 20 vuoden ajan ja on PGA:n jäsen, liikuntatieteiden maisteri ja ammattivalmentaja. Heini on toiminut useita vuosia naisten maajoukkuevalmentajana ja tällä hetkellä vastaa Tuusulan ja Kullon golfkoulujen toiminnasta. Opettajana Heini on saanut kiitosta pedagogisista taidoistaan ja innostavasta tavasta opettaa. Opetuksen apuna käytössä on V1-videoanalyysiohjelmaa, josta oppilas saa harjoitusohjeet sähköisesti jokaisen tunnin lopuksi.

 

Ari Savolainen

Arilla on vahva pelaajaura maajoukkueessa ja ammattilaispelaajana. Hän oli mm. ensimmäinen suomalainen, joka pelasi Aasian Tourilla kausilla 2006-2007. Nykyään Ari valmentaa ja opettaa Tuusulan Golfklubilla.

Arin tuntemus pelin vaatimuksista lyönnissä ja lähipelissä on korkealla tasolla erityisesti oman peliuran, mutta myös jatkuvan kouluttautumisen myötä.

Ari pieni_edited.jpg

Bosse Backman

Bosse on Suomen PGA:n jäsen, ammattivalmentaja ja TPI certified Instructor (Titleist Performance Institute). Hän on opettanut ja valmentanut golfia vuodesta 1998  menestyneesti ja hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet useita SM-mitaleja Bossen valmentajauran aikana. Ilmapiiri Bossen opetuksessa on positiivinen ja avoin. Bosse opettaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

golfopettaja Bosse Backman

Patrik Roos

Patrik on PGA Professional ja Personal Trainer. Pate omaa vahvan amatööri- ja ammattilaisgolftaustan ja on siten tottunut pitkäjänteiseen valmentautumiseen - ja nykyään valmentamiseen.

Patrikin ote opettamiseen on asiakaslähtöinen ja hän ottaa yksilölliset ominaisuudet huomioon ja auttaa tarvittaessa niiden kehittämisessä myös fyysisen harjoittelun osalta personal trainer -tunneilla.

Pate.png

Henrikki Tolonen

Henrikki "Hank" Tolonen siirtyi opettajaksi ammattilaisuransa jälkeen ja vastaa tällä Helsingin Golfklubin opetustoiminnasta Talissa. Hank on erikoistunut 3D -analyysiin ja tuntee kehon toiminnallisuuden periaatteet, mikä näkyy vahvasti hänen opetuksissaan. 

Green Golf Schoolilla Hank opettaa kaudella 2019-2020 lauantaitreeneissä.

DSC07768.jpg
Lupauksemme
  • Opetuksemme on henkilökohtaista ja sitoudumme asiakkaidemme kehitykseen 100 %

  • Treeneihimme on helppo tulla, sillä uskomme, että positiivisessa ilmapiirissä oppiminen onnistuu

  • Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita opetuksiimme, sillä muokkaamme treenit jokaisen taitotasoon sopiviksi.