Heini Haapala

Heini on opettanut ja valmentanut golfia yli 20 vuoden ajan ja on PGA:n jäsen, liikuntatieteiden maisteri ja ammattivalmentaja. Heini on toiminut useita vuosia naisten maajoukkuevalmentajana ja tällä hetkellä vastaa Tuusulan ja Kullon golfkoulujen toiminnasta. Opettajana Heini on saanut kiitosta pedagogisista taidoistaan ja innostavasta tavasta opettaa. Opetuksen apuna käytössä on V1-videoanalyysiohjelmaa, josta oppilas saa harjoitusohjeet sähköisesti jokaisen tunnin lopuksi.

 

IMG_0870_edited_edited.jpg

Ari Savolainen

Arilla on vahva pelaajaura maajoukkueessa ja ammattilaispelaajana. Hän oli mm. ensimmäinen suomalainen, joka pelasi Aasian Tourilla kausilla 2006-2007. Nykyään Ari valmentaa ja opettaa Tuusulan Golfklubilla.

Arin tuntemus pelin vaatimuksista lyönnissä ja lähipelissä on korkealla tasolla erityisesti oman peliuran, mutta myös jatkuvan kouluttautumisen myötä.

IMG_3048.jpg

Mika Mäki

Mika on opettanut ja valmentanut jo yli 30 vuoden ajan. Mika on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja PGA Golf Professional ja toimii Golfliiton kouluttajana. Hän on kokenut myös valmennustyössä ja on valmentanut useita kilpapelaajia Turun seudulla, joista osa on päätynyt ammattilaiseksi asti.

 

Mika käyttää opetuksessaan tarvittaessa TrackMan-lyöntianalysaattoria. 

IMG_4327.jpg

Patrik Roos

Patrik on PGA Professional ja Personal Trainer. Pate omaa vahvan amatööri- ja ammattilaisgolftaustan ja on siten tottunut pitkäjänteiseen valmentautumiseen - ja nykyään valmentamiseen.

Patrikin ote opettamiseen on asiakaslähtöinen ja hän ottaa yksilölliset ominaisuudet huomioon ja auttaa tarvittaessa niiden kehittämisessä myös fyysisen harjoittelun osalta personal trainer -tunneilla.

IMG_1750.jpg
Lupauksemme
  • Opetuksemme on henkilökohtaista ja sitoudumme asiakkaidemme kehitykseen 100 %

  • Treeneihimme on helppo tulla, sillä uskomme, että positiivisessa ilmapiirissä oppiminen onnistuu

  • Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita opetuksiimme, sillä muokkaamme treenit jokaisen taitotasoon sopiviksi.