Heini Haapala

Heini on opettanut ja valmentanut golfia yli 20 vuoden ajan ja on PGA:n jäsen, liikuntatieteiden maisteri ja ammattivalmentaja. Heini on toiminut useita vuosia naisten maajoukkuevalmentajana ja tällä hetkellä vastaa Tuusulan ja Kullon golfkoulujen toiminnasta. Opettajana Heini on saanut kiitosta pedagogisista taidoistaan ja innostavasta tavasta opettaa. Opetuksen apuna käytössä on V1-videoanalyysiohjelmaa, josta oppilas saa harjoitusohjeet sähköisesti jokaisen tunnin lopuksi.

 

Ari Savolainen

Arilla on vahva pelaajaura maajoukkueessa ja ammattilaispelaajana. Hän oli mm. ensimmäinen suomalainen, joka pelasi Aasian Tourilla kausilla 2006-2007. Nykyään Ari valmentaa ja opettaa Tuusulan Golfklubilla.

Arin tuntemus pelin vaatimuksista lyönnissä ja lähipelissä on korkealla tasolla erityisesti oman peliuran, mutta myös jatkuvan kouluttautumisen myötä.

Jan Forsell

Jan Forsell on yksi Suomen koulutetuimmista golfopettajista. Hän on sekä Suomen että Ruotsin PGA:n jäsen. ​

Janne käyttää opetuksessaan TrackMan-lyöntianalysaattoria ja SAM-puttilab analysointia. 

Bosse Backman

Bosse on Suomen PGA:n jäsen, ammattivalmentaja ja TPI certified Instructor (Titleist Performance Institute). Hän on opettanut ja valmentanut golfia vuodesta 1998  menestyneesti ja hänen valmennettavansa ovat saavuttaneet useita SM-mitaleja Bossen valmentajauran aikana. Ilmapiiri Bossen opetuksessa on positiivinen ja avoin. Bosse opettaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Ilkka Helavirta

Rauhallinen ja asiantunteva Ilkka opettaa Gumböle Golfissa ja Tuusulan Golfklubilla Heinin ja Arin apuna. Ilkan vahvuus on svingitekniikan ymmärrys. 

 

Ilkka käyttää opetuksessaan TrackMan-pallotutkaa, jonka avulla selviää faktat lyönnistä. Hän on tällä hetkellä Suomen ainoa The Golfing Machine -opettajaverkoston jäsen.

Henrikki Tolonen

Henrikki "Hank" Tolonen siirtyi opettajaksi ammattilaisuransa jälkeen ja vastaa tällä Helsingin Golfklubin opetustoiminnasta Talissa. Hank on erikoistunut 3D -analyysiin ja tuntee kehon toiminnallisuuden periaatteet, mikä näkyy vahvasti hänen opetuksissaan. 

Green Golf Schoolilla Hank opettaa kaudella 2019-2020 lauantaitreeneissä.

Lupauksemme
  • Opetuksemme on henkilökohtaista ja sitoudumme asiakkaidemme kehitykseen 100 %

  • Treeneihimme on helppo tulla, sillä uskomme, että positiivisessa ilmapiirissä oppiminen onnistuu

  • Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita opetuksiimme, sillä muokkaamme treenit jokaisen taitotasoon sopiviksi.

YHTEISTYÖSSÄ
MEILLÄ KÄY

© 2016-2017 JEAH GOLFKOULUT