YHTEISTYÖSSÄ
MEILLÄ KÄY

© 2016-2017 JEAH GOLFKOULUT

Golfmatkat

Opettajamme järjestävät peli- ja opetusmatkoja talven aikana. Matkoillamme harjoitellaan monipuolisemmin ja intensiivisemmin kuin yksittäisellä kurssilla. Kehityt lajin kaikilla osa-alueilla päivittäisten treenien myötä - peliä unohtamatta. Matkakohteiden valinnassa panostamme hyviin harjoitusolosuhteisiin, mielenkiintoisiin kenttiin sekä miellyttävään majoituskokemukseen. 

HEINI HAAPALAN JA PETRI PARVIAISEN PELI- JA OPETUSMATKA PORTUGALIIN

11.-18.11.2019 Praia D'el Rey, Portugal*TÄYNNÄ*

1495 €

Praia D'el Rey, Royal Obidos ja West Cliffs tarjoavat unohtumattoman golfloman kauden päätteeksi. Mäntymetsät, aaltoilevat dyynit ja upeat näkymät Atlantille luovat ainutlaatuiset puitteet golflomallesi. Tunnelma Praia D'el Reyn kentillä on ainutlaatuinen.

 

Upean golfelämyksen lisäksi saat apua peliisi PGA Professional Heini Haapalan ja Petri Parviaisen opissa. Heini ja Pete vastaavat matkan aikana pelitaitojesi kehittymisestä ja auttavat myös kentällä pelisi kanssa. 

Majoitumme Praia D'el Reyn viihtyisässä ja korkeatasoisessa hotellissa aivan Atlantin rannalla, josta liikkuminen kentille on vaivatonta ja helppoa shuttle bussien avulla. Ruokailemme viikon aikana kaksi kertaa hotellin ravintolassa ja muina päivinä voi tutustua lähellä sijaitseviin kalaravintoloihin tai nauttia hotellin ravintoloiden tarjonnasta. 

TEHOSTARTTI 2020

28.3-4.4.2020 TorreMirona Golf & Spa****, Espanja *TÄYNNÄ*

1495 €

TEHOSTARTTI on ainutlaatuinen golfmatkakonsepti, jossa opetuksesta vastaavat kouluttautuneet ja kokeneet huippuvalmentajat. Matka on tehty jo 5 kertaa ja tulevana keväänä matkan kohteena on TorreMironas Costa Bravalla Espanjassa. Opettajina toimivat Tehostartti-konkarit Heini Haapala, Henrikki Tolonen, Petri Parviainen ja Ari Savolainen. Opetuksen teemana on pelinomaisuus ja tekniikoiden vienti peliin. 

 

Tehostartti on oiva startti tulevaan golfkauteen! Tervetuloa starttaamaan kausi tehokkaasti kanssamme!

HEININ JA ARIN PELI- JA OPETUSMATKA ESPANJAAN

la-la 11.-18.4.2020 La Sella Golf Resort & Spa

1545 €

Heinin ja Arin kevään perinteinen peli- ja opetusmatka järjestetään aurinkoiseen Alicanteen Golf Resort La Sellaan. Alicantesta noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva La Sella on toimiva kohde monipuoliseen harjoitteluun ja pelaamiseen. 

Heinin ja Arin opetus matkan aikana niin harjoitusalueella kuin kentälläkin antavat loistavan startin tulevalle golfkaudelle. Matkan aikana käydään läpi pelin tärkeimmät osa-alueet ja pelataan kentällä.

OMATOIMIMATKAT AASIAAN JA UUTEEN SEELANTIIN

Osta itse lennot ja me huolehdimme muut matkajärjestelyt toiveidesi mukaisesti kohteessa. Aasian lämmin ilmasto yhdistettynä upeisiin ja hyväkuntoisiin kenttiin mahdollistavat juuri toiveidesi mukaisen golfloman kaukokohteessa. Uuden Seelannin uskomaton luonto yhdistettynä golfiin tarjoaa ikimuistettavan loman. 

Matkaasi varten tarvitsemme tiedot toivomastasi lomasta ja suunnittelu voi alkaa. 

Lähetä meille tiedustelun yhteydessä seuraavat tiedot:

- henkilömäärä

- ajankohta

- hotelli: taso tähtinä, sijainti, muut mahdolliset toiveet

- golf: kierrosten määrä

- muut mahdolliset toiveet matkaasi liittyen

Please reload